Proudly Introducing Whitehorse Chloe

March 9, 2018

Located on the ground floor of Box Hill’s new iconic site 850 Whitehorse Road, this upcoming café is featured with double height space and sun-filled dining area facing the main street.

 

The floor plan has been designed with curved features and nice flow in order to reflect the design of the building form, at the same time increase the enjoyment of dining experience. We have reinterpreted the internal form by creating a dynamic curved staircase leading to the upper level floor. Integrating natural material, brass and designed graphic elements, the pace is also enhanced with a collection of greenery to offer a relaxed but stimulating environment for the customer.

 

Photographed by Gallant Lee, all rights reserved.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

RECENT POSTS

October 15, 2016

Please reload

ARCHIVE

Please reload

​建築設計工作室

AA STUDIO