Whitehorse Chloe

Type

Restaurant

Location

Box Hill, VIC

Completion Date

March 2018

Located on the ground floor of Box Hill’s new iconic site 850 Whitehorse Road, this upcoming café is featured with double height space and sun-filled dining area facing the main street.

 

The floorplan has been designed with curved features and nice flow in order to reflect the design of the building form, at the same time increase the enjoyment of dining experience. We have reinterpreted the internal form by creating a dynamic curved staircase leading to the upper level floor. Integrating natural material, brass and designed graphic elements, the pace is also enhanced with a collection of greenery to offer a relaxed but stimulating environment for the customer.

Photographed by Gallant Lee, all rights reserved.

​建築設計工作室

AA STUDIO